Je bent nu hier Escape Room De Kluis > Over ons

Over ons

Escape Room De Kluis is gevestigd in een oud bankgebouw. De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Door in te breken worden jullie partner in crime van Oud-Beijerland meest shady persoon, Faust geheten. Ben jij een crimineel in de dop? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt jullie team wel met wat goudstaven naar buiten.

Het is zaak om Escape Room De Kluis op tijd te verlaten. Met de buit natuurlijk. Lukt het jullie de kluis te kraken en de Escape Room te verlaten voor dat de politie arriveert?

Escape Room De Kluis is een bloedstollende ervaring.  Alleen echt stressbestendige lui met een donker randje zullen de eindstreep behalen. Break in en get out!

No Escape

No Escape BV is opgericht door twee gepassioneerde ondernemers, namelijk Frank Kastelein en Christoffel Wielders.

Frank Kastelein, kunstenaar en eigenaar van Escape room Designer B.V. , geldt in Nederland als de bedenker en bouwer van Escape Rooms. Van ontwerp tot oplevering. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat nodig is om een kamer te bouwen waaruit ontsnappen bijna niet mogelijk is. Zo spannend als je het wilt, met elementen die -op verzoek- ook voor kinderen uitermate geschikt zijn.

Vanuit Rotterdam creëert Christoffel Wielders een imperium om hem heen van activiteiten. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Flexibel, dynamisch en altijd met de koers op vooruit.

Boek nu

Wij zijn opzoek naar leuke nieuwe collega's!

Stuur je sollicitatie, bestaande uit je CV en motivatiebrief, per mail naar: vacatures@wieldersmanagement.nl

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug