Je bent nu hier Escape Room De Kluis > Arrangementen partners

Arrangementen partners

Het team van Escape Room De Kluis heeft een groot netwerk opgebouwd in Rotterdam en omstreken. Dit netwerk bestaat o.a. uit diverse ondernemers en instellingen op het gebied van vrijetijdseconomie en toerisme, ambtenaren en politici maar ook met journalisten en de media. Want alleen door samen te werken is het mogelijk om Rotterdam toeristisch steviger op de kaart te zetten.

De samenwerking levert de gast veel leuke en voordelige combinaties op.

Activiteiten partners

Segway Events
Segway events is de partij voor Segway tours op Maat. Segway events bied tours op maat aan in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen Den Haag, Nijmegen en Utrecht. Wilt u met een Segway toeren door een andere stad? Op verzoek brengen wij de Segways met begeleider naar u toe. Segway events maakt voor iedere groep een toer op maat.

Rotjeknor Knallen
In de Blue Ring Octopus RIB vlieg je met een topsnelheid over de Maas . Spring aan boord en voel de adrenaline! Hou je vast voor de rit van je leven. Bedwing de Maas met Rotjeknor Knallen en verken Rotterdam met hoge snelheid. Tijdens een experience zie je de highlights van het centrum van Rotterdam en maak je kennis met de havens.

Escape Room Designer
Frank Kastelein, kunstenaar en eigenaar van Escape room Designer B.V. , geldt in Nederland als de bedenker en bouwer van Escape Rooms. Heeft u een lege ruimte ter beschikking (een loods, een boot, een bunker, een bus?), dan gaat Frank voor u aan de slag. Van ontwerp tot oplevering.

Escaping Rotterdam
Zodra de deur van de Escape Room open gaat laat je alles achter. De bom tikt. Je hebt 60 minuten om de bom onschadelijk te maken. De bom bevindt zich in de machinekamer. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. Lukt het niet dan gaan jij en het schip ten onder.

Zwarte Zwaan Events
Van bedrijfsfeest tot vrijgezellenfeestjes in Rotterdam en van een enkele belevenis tot complete arrangementen; Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor jou! Kies het arrangement dat bij je past of vraag het team voor een offerte op maat.

Verkooppartners

Organisatiebureau Meer Waard
Bent u op zoek naar een culturele, sportieve, culinaire of spannende groepsactiviteit in de Hoeksche Waard of daarbuiten?  Organisatiebureau Meer Waard neemt de organisatie van uw activiteit graag uit handen. Bij Meer Waard staan uw wensen en ideeën altijd centraal. Meer Waard werkt samen met veel bedrijven en ondernemers in de regio. Daarom is het aanbod zo gevarieerd! Wordt ook uw dagje uit Meer Waard?

Horeca partners

 

All Escaperooms NederlandEscape Room De Kluis in opgenomen op de website van All Escape Rooms

Boek nu

Wij zijn opzoek naar leuke nieuwe collega's!

Stuur je sollicitatie, bestaande uit je CV en motivatiebrief, per mail naar: vacatures@wieldersmanagement.nl

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug