Je bent nu hier Escape Room De Kluis > Arrangementen

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Vanaf 8 personen

Vanaf 20 personen

Vanaf 25 personen

Arrangementen

Een escape room is een echte groepsactiviteit en zeer geschikt voor bedrijven. De locatie van Escape Room De Kluis in Oud-Beijerland is uniek! De Escape Room is namelijk gevestigd in een voormalig bankgebouw. Er is dus weinig verbeelding voor nodig om in de juiste stemming te komen.

Om te slagen moet er worden ingebroken in de kluis. Dat lukt alleen als er goed wordt samengewerkt. Een mooie uitdaging dus voor het team. Dat is nog eens een toffe manier van teambuilding. Escape Room De Kluis is dan ook de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding in Oud-Beijerland.

Een offerte op maat ontvangen voor een bedrijfsuitje bij Escape Room De Kluis Dat kan natuurlijk ook. Wij denken graag met u mee over de invulling van het bedrijfsuitje of teambuilding in Oud-Beijerland.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor bedrijven zijn er meerdere mogelijkheden voor zowel grote groepen als kleine groepen. Kies voor de mogelijkheden voor groepen bij Escape Room De Kluis en stel jullie team op de proef. Samen staan jullie sterk.

Boek nu

Wij zijn opzoek naar leuke nieuwe collega's!

Stuur je sollicitatie, bestaande uit je CV en motivatiebrief, per mail naar: vacatures@wieldersmanagement.nl

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug