Break-In-Room – De Kluis

Prijzen

Per kamer, maandag t/m donderdag

4 - 10 personen € 120,00

Per kamer, vrijdag t/m zondag

4 - 10 personen € 140,00

De Kluis is geschikt vanaf 18 jaar. De prijzen zijn incl 6% BTW.

Boek nu online

Breek in bij de bank en steel de buit in maximaal 60 minuten. Bij Escape Room De Kluis kun je vanaf 4 personen de Escape Room spelen. Er kunnen maximaal 10 personen tegelijk de Escape Room in.

Voordat je naar binnen gaat in de Escape Room krijg je eerst de instructies van Faust, jullie partner in crime.

De escape room

Escape Room De Kluis is gevestigd in een oud bankgebouw. De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Door in te breken worden jullie partner in crime van Oud-Beijerland meest shady persoon. Faust geheten. Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven.

Ben jij een crimineel in de dop? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt jullie team wel met wat goudstaven naar buiten. Het is zaak om De Kluis op tijd te verlaten. Met de buit natuurlijk. Lukt het jullie de kluis te kraken en de Escape Room te verlaten voor dat de politie arriveert?

Escape Room De Kluis is een bloedstollende ervaring. Alleen echt stressbestendige lui met een donker randje zullen de eindstreep behalen. Break in en get out!

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Belangrijk:
  • De start locatie bij dit arrangement is Escape Room De Kluis
  • Het spel in De Kluis duurt maximaal 60 minuten.
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar
  • Er kunnen maximaal 10 personen tegelijk De Kluis in en minimaal 4 personen
  • Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Deze escape room is niet geschikt voor mensen met claustrofobie
Reserveren voor meer dan 10 personen

Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst. Het is daarbij mogelijk om de groep te laten rouleren tussen bijvoorbeeld een Segway Tour en de escape room of een borrel en de escape room.

Voorbeeld programma

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room De Kluis
16:00 – 17:15 uur     Groep 2 Segway Tour
17:30 – 18:30 uur     Groep 2 escape room De Kluis
17:30 – 18:45 uur     Groep 1 Segway Tour

Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner. Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Combineren

De Kluis is goed te combineren met andere arrangementen. Een RIB vaart kan starten en eindigen in de buurt van het pand en de Segway Tour komt tot aan de deur. In de directe omgeving zitten leuke restaurantjes waarmee wij een goede samenwerking hebben. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om De Kluis online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Escape Room De Kluis is Vierwiekenplein 102, in het voormalige Rabobank pand.

De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Wij zijn opzoek naar leuke nieuwe collega's!

Stuur je sollicitatie, bestaande uit je CV en motivatiebrief, per mail naar: vacatures@wieldersmanagement.nl

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug